Top 4 polttarivinkit

Kun kuulemma ystävämme menevän naimisiin, ajatuksiimme tulee heti POLTTARIT! Monesti kuulemme, että naimisiin menevä ihminen ei halua polttareita. Tämä on valetta! Tosiasiassa ihan jokainen haluaa polttarit ja syy, miksi naimisiin menevä valehtelee on selvä. Hän pelkää joutuvansa julkisesti nolatuksi. Unohtumattomien polttareiden ei tarvitse olla nolaavat jos ne eivät sankarin tyyliin sovi. Oikeasti hauskojen polttareiden järjestämisessä tulee ottaa huomioon muutamia asioita:

1. Polttareiden kultainen sääntö

Kun lähdet suunnittelemaan polttareita on tärkeää muistaa yksi asia – älä tee niistä sellaisia, millaiset itse haluaisit vaan sellaiset, jotka ovat morsiamen tai sulhasen näköiset. Älkää hankkiko liikaa ohjelmaa, yksikin aktiviteetti riittää ja näin jaksatte vielä päivän päätteeksi bailata koko yön.

2. Budjetti kuntoon

On tärkeää huomioida budjetissa se, että ihmiset ovat eri tilanteissa ja kaikilla ei ole mahdollisuutta maksaa polttareista samaa vertaa. Budjetti kannattaakin sopia tarkasti ja mennä vähävaraisimman osallistujan ehdoilla. Jos ihmiset joutuvatkin miettimään, onko heillä varaa osallistua polttareihin, jossakin on vikaa.

3. Älä stressaa ja hermoile

Polttareihin ladataan yleensä paljon paineita. Älä polttareita järjestäessäsi mieti tätä. Kannattaa muistaa, että arjen keskellä ystävien kanssa vietetty aika on aina positiivista, tapahtui sitten mitä tahansa. Polttareiden idea onkin pitää hauskaa tutulla porukalla ilman paineita tai polttarisankarin kiusaamista.

4. Ja viimeiseksi, miettikää lahja

Lopuksi, miettikää polttarisankarille lahja, vaikka itse polttaripäivä onkin monesti se paras lahja. Morsiuspakkaukset, pikkutuhmat lahjat, huumoripaketit tai muistoa herättävät lahjat ovat monesti suosiossa, mutta miksette yhdistäisi lahjaa teidän yhteiseen päivään ja näin pääsisitte kaikki nauttimaan siitä?

Kun mietitte lahjaa, voitte pohtia seuraavia:

  • Onko sankari humoristinen? Miten siis olisi jos veisitte morsiamen sumopainiin tai sulhasen Pole4fit-tunnille?
  • Hupsutteleeko sankari usein? Kasvaako hän koskaan aikuiseksi? Olisiko siis ratkaisuna viedä morsian trapoliinipuistoon tai sulhanen sirkustunnille?
  • Urheileeko hän paljon? Voisiko hän kokeilla jotain uutta kuten kalliokiipeillyä tai CrossFittiä? Toisesta postauksestamme löytyy mahtavia ideoita hieman energisemmalle juhlakalulle!
  • Pitääkö hän peleistä? Nauttiiko hän ratkoa ongelmia? Miten olisi siis huonepakopeli?
  • Löytyykö sankarilta kokeilunhalua ja rohkeutta? Onko hän vielä testannut flyboardia?
  • Arvostaako hän hemmottelua ja yhteistä aikaa ystävien kanssa? Olisiko lahja ratkaistu kasvohoidolla, suolahuoneella tai yheisellä illalla kylpytynnyrin kera?

Mihin vain päädyttekö, muistakaa, että polttarisankarille todennäköisesti kaikista ihanin lahja on yhteinen hetki juuri teidän kanssa!

– Anu

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s