5 viileintä polttarielämystä kesällä 2019

polttarit 2019

Aika nostaa malja kesän tuleville morsiamille ja sulhasille: kesä on polttareiden kulta-aikaa! Onko ystäväsi polttarit lähestymässä? Kaipaatko vinkkejä polttareihin?

Minulla oli kunnia järjestää siskolleni polttarit viime kesänä. Tiedustelin siskoltani, millaiset olisivat hänen unelmiensa polttarit ja hän kertoi, ettei halunnut polttareihinsa ainakaan mitään nolaamista tai hurjia juttuja. Hänen toiveissaan oli pitää hauskaa porukalla ja budjetti kurissa, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua.

Matkasimme juhlimaan polttareita pääkaupunkiseudulta mökille Keski-Suomeen. Matkalla mökille teimme muutamia pysähdyksiä, pysähdyimme ihailemaan kauniita järvimaisemia ja syömään jäätelöä. Osa porukasta liittyi seurueeseen matkan varrelta, mikä toi myös hauskaa jännitystä polttareihin, kun morsian ei tiennyt ketkä kaikki olivat vielä tulossa mukaan. Loppumatkasta pysähdyimme vielä grillaamaan lounasta, pelaamaan minigolfia, uimaan ja suppailemaan. Mökille saavuttuamme vietimme hauskan illan hyvän ruuan, morsiussaunan, paljun ja hauskanpidon merkeissä. Polttarit olivat oikein onnistuneet ja juuri sellaiset kuin siskoni oli toivonutkin.

Minun vinkkini polttareihin on: less is more, älä yritä mahduttaa polttareihin liikaa ohjelmaa tai aikatauluttaa päivää liian tiukaksi. Rento meininki, pienet yllätykset ja yhdessäolo on tärkeintä!

Miten sitten järjestää unohtumattomat polttarit morsiamelle tai sulhaselle? Mitä elämyksiä polttareissa voisi olla? Kerätkää viisaat päänne yhteen polttariseurueen kanssa ja lähtekää ideoimaan, mistä tuleva morsian tai sulhanen voisi pitää. Tässä viisi vinkkiä polttareiden aktiviteetiksi jokaiseen makuun ja budjettiin:

5 viileintä polttarielämystä

1. Elämyksiä vedessä

Mikä olisikaan parempi aktiviteetti polttareihin kuumana kesäpäivänä kuin vesielämys! Ehdoton kesähitti on suppailu, joka sopii kaikenlaisille polttariporukoille ikään, kuntoon ja kokoon katsomatta! Flyboarding, vesijettivuokraus, banaaniveneajelu tai kesäpurjehdusretki Suomenlahdella ovat myös hauskoja vesielämyksiä polttareihin!

2. Hemmottelua polttarisankarille

Hemmotteluelämys on aina huikea valinta polttareihin, varsinkin jos polttarisankarina on nainen! Kukapa ei nauttisi kunnon hemmottelusta? Tuleva morsian kaipaa taatusti hemmottelua häästressin lomassa. Rentoutuskellunta, kuumakivihieronta ja Dermalogica-kasvohoito ovat suosittuja hemmotteluelämyksiä morsiamille ja miksei sulhasillekin. Jos hemmottelua halutaan koko porukalle, on spa-hetki ystävien kanssa hyvä valinta. Spa-hetki tarjoaa ihanaa hemmottelua ja yhteistä aikaa pienemmille polttariseurueille.

3. Extreme-elämys

Extreme-elämys on polttareiden klassikko! Extreme-elämysten kuningas on tietysti, mikäs muukaan, kuin tandemhyppy. Myös benjihyppy, rallikyyditys, köysilaskeutuminen mäkihyppytornista tai siltakeinu tarjoavat huikeaa extremeä ja adrenaliinia polttarisankarille.

4. Ruoka ja juoma -kurssit

Kokkikoulu polttariporukalle sopii mainiosti ruuanlaitosta kiinnostuneille seurueille. Polttariporukan kokkikoulussa valmistetaan kolmen ruokalajin menu ja kaksi drinkkiä. Drinkkikoulutuksen tai olutkoulutuksen tarjoamat makuelämykset sopisivat myös hyvin useimpien polttareiden luonteeseen.

5. Hauskaa tekemistä koko porukalle

Miltä kuulostaisi esimerkiksi karting-ajo, kuplafutis, flowparkkaus, limusiinikyyti, pakohuonepeli, paljun vuokraus, kukkasidontakurssi tai rallycross? Elämyslahjojen valikoimasta löydät lukuisia hauskoja elämyksiä, jotka sopivat isommillekin polttariporukoille!

 

Tsemppiä polttareiden suunnitteluun!

 

-Essi, elämyskirjoittaja

 

Artikkelin on sponsoroinut Elämyslahjat.fi. Katso lisätietoa valittavissa olevista elämyksistä suoraan yrityksen sivuilta.

 

Tykkäsitkö tästä artikkelista? Lue myös Top 4 polttarivinkit.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s