Polttarit 2022 – polttariexpertin eeppisimmät ideat polttareihin

polttari-ideoita

Onko ystäväsi menossa naimisiin? Haluaisitko järjestää eeppisimmät polttarit I-K-I-N-Ä? Olet tullut oikeaan paikkaan, koska me olemme mestareita polttareiden järjestämisessä. Tällä kertaa ei lähdetä Vegasiin, vaan nautitaan polttareista ihan koto-Suomessa.

Polttareiden järjestämisessä kaikista tärkeintä on ottaa huomioon itse polttarisankari. Millaisissa polttareissa sankari viihtyy? Onko hänellä jotain toiveita polttareilta? Polttareiden tulee olla täysin polttarisankarin näköiset.

Airbnb tai vuokramökki

Aloitetaan majoituksesta. Pakatkaa laukut ja karistakaa kotikaupungin pölyt harteiltanne. Tämä päivä, viikonloppu tai viikko tulee olemaan ihan uskomaton. Pelkkää morsiamen tai sulhasen kunniaksi juhlimista.

Polttariseurueella on hyvä olla jokin yhteinen tukikohta tai majoitus. Ehkä haluaisitte nauttia porealtaan tai paljun lämmöstä? Tai ehkä haluatte lähteä nauttimaan hauskasta kaupunkilomasta?

Hyvää ruokaa ja juomaa

Erinomainen aloitus päivälle on hyvä aamiainen! Jos polttarit on tarkoitus aloittaa jo heti aamusta, startatkaa polttarit nyyttärimeiningillä toteutetulla brunssilla morsiamen tai sulhasen luona.

Muut ruokailut voi riippuen polttareiden luonteesta, majoituksesta ja budjetista joko valmistaa itse, tilata pitopalvelusta tai ravintolasta. Myös ruokailu paikan päällä polttarisankarin lempiravintolassa on erinomainen vaihtoehto.

polttariohjemaa

Myös hyvä juoma kuuluu olennaisena osana polttareihin. Juoman ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla alkoholillista, sillä nykypäivänä vallitsevan sober curious -trendin myötä alkoholittomia juomavaihtoehtoja löytyy yhä enemmän.

Extreme-aktiviteetti polttarisankarille

Jännitys kuuluu olennaisena osana polttareihin. Miten olisi jokin hauska ajo- tai lentoelämys? Ajoelämysten joukosta löytyy muun muassa panssarivaunuja ja ralliautoja.

Lentoelämysten joukosta taas löytyy muun muassa laskuvarjohyppy tai esittelykurssi kevytlentokoneella. Matalan kynnyksen extreme-elämyksiä ovat tuulitunnelilento ja kyyditys superautolla.

Polttariohjelmaa koko porukalle

Yhteiset ohjelmanumerot hitsaavat polttariporukan yhteen. Panimovierailu, suppailu, vaijeriliuku, paintball, sukelluskokeilu, huonepakopeli, seikkailupuisto, drinkkikurssi tai hurjastelu vesijeteillä sopii aktiviteetiksi isommallekin porukalle.

Myös esimerkiksi karting-ajo ja leikkimielinen kisailu on helppo järjestää koko polttaripoppoolle. Tai miltä kuulostaisi useamman tunnin veneretki Päijänteellä?

Polttariperinteet

Ei parane unohtaa myöskään polttariperinteitä. Morsiussaunassa karkotetaan pahat henget, pestään vanhat synnit pois ja hyvästellään vanhat heilat. Voitte luoda myös uusia perinteitä kaveriporukkanne kesken.

Toivottavasti sait tästä artikkelista apua ideoita polttareiden suunnitteluun!

Kirjoittaja: Polttariexpertti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s