Energiset polttarit elämyksillä

Juomaa, outoja asuja, simputusta, villiä juhlintaa, ja julkista nöyryytystä – onko tämä oikea tapa juhlia polttareita, siitä on varmasti yhtä paljon mielipiteitä kuin polttariporukoitakin, mutta se on varmaa, että harvoja polttareita vietetään kahvia hörppien ja suklaahippukeksejä mutustellen. Jos olet järjestämässä polttareita tai osallistumassa sellaisiin, tässä muutama Elämyslahjat.fi:n valikoimista löytyvä idea kaiken näköisiin ja kaiken makuisiin polttareihin.

Jos polttareihin on tulossa paljon väkeä ja bileet on järjestettävä isolla kaavalla, voi suosiolla jättää amatöörilaitteet kotistudioon ja antaa The MidSpitin huolehtia musiikista. Hailuodossa keikkaa tekevä bilebändi The MidSpit on ammattimuusikoista koostuva coverbändi, jonka musiikillinen repertuaari kattaa kaiken mahdollisen CCR:stä Elvikseen ja paljon siltä väliltä. Hyvä live-musiikki parhaassa mahdollisessa seurassa on avain onnistuneisiin polttaribileisiin, joita morsiamen ja sulhasen ystävät voivat juhlia myös yhdessä. Kilometrikorvausta vastaan The MidSpit tekee keikkaa myös Hailuodon ulkopuolella.

Kuka sanoo, että polttareissa on pakko riehua ja juoda jalat alta? Kun polttariporukka tahtoo säästää energiaansa hääjuhlaan, toimii polttariohjelmana leikkimieliset kilpailut ja uudet ja hauskat kokemukset, kuten ammunta. Kouvolassa ystävät voivat haastaa toisensa leikkimieliseen jousiammunta- tai ilma-aseammunta –kisaan tai pitää vain hauskaa ammunnan parissa rennosti ilman kilpailua. Tämä ohjelma sopii alkoholittomiin polttareihin ja käy toiminnaksi ihan jokaiselle, sillä osallistujille ei esitetä terveysvaatimuksia, eikä aiempaa kokemusta tarivita.

Perinteeksi tulleen remuamisen sijaan liikunnallinen ohjelma toimiikin polttareissa erityisen hyvin, etenkin jos se tarjoaa osallistujille jotain uutta ja elämyksellistä. Kalliokiipeily on harrastus, jota voi harrastaa isollakin porukalla, siksi se sopii hienosti polttariohjelmaksi. Esimerkiksi Tampereella Kelo ja kallio Adventures järjestää kalliokiipeilyä jopa 15 hengen ryhmille. Oppaana toimii koulutettu kiipeilyohjaaja.

Onko sulhanen tai morsian hurahtanut moottoripyöriin? Motoretkien kolme tuntia kestävä Moottoripyöräsafari on mahtava polttariohjelma pienelle porukalle tai safarille voi lähteä kahdestaan parhaan ystävänsä kanssa. Pyörän ajamiseen vaaditaan A-kortti, mutta jos korttia ei omista, kyytiin pääsee sivuvaunussa. Safari järjestetään Naantalissa kokeneen retki-isännän johdolla. Mukaan tarvitaan vain pitkävartiset kengät ja lämpimät alusvaatteet, muut varusteet saa paikan päältä.

Leave a comment